Nice väder idag med!

Alla hästar är ute utan täcken, såå skönt för dom att få sol på ryggen! Leran får man på köpet, men lättborstat ändå, eftersom leran är torr.. inte så blött i våra hagar, finns värre! :) 
 
Vissla blev ju longerad igår, så idag var det Gretas tur. Hon var pigg och framåt som vanligt, och hon har lätt för att fatta galopp på linan, (oftast rätt oxå)så vi jobbade henne ganska hårt, för att vara i hennes form. Måste pressa dom lite ibland så de kommer ett steg längre! Greta var rätt trött på slutet, men inte så trött som hon kunde ha varit, tror på att hästar som rör sig fritt på en lösdrift 24h/dygn orkar mer än vad en likasinnad häst som står på stall gör!
 
Sen är det ju viktigt med varierad träning för att få hästarna i fin kondis, vi brukar variera ponnyerna med longering, uteridning , klättring och ridbana.Olika upplägg beroende på utbildningsnivå såklart, men alla ponnyer behöver sträcka ut i en härlig galopp i skogen regelbundet anser jag! Rider man varierat får man dessutom en gladare och piggare häst!
 
Bjuder er på blandade bilder från olika år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja , jag vet, älskar att bildbomba våra läsare! :D
 
// Therese
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0