En dag i juli

Lugnt här på bloggen och det har sin logiska förklaring, nämligen att det är lugnt på hästfronten. Hästarna har lite semester, ett litet undantag idag dock för Gretas del då hon hämtades in efter en månad på bete och blev riden faktiskt. Hade spekulanter som ville provrida lite så hon fick lov att ta ett uppehåll i gräsätandet!

Det är ingen annan än jag och Therese som har suttit på hennes rygg tidigare så det var jättekul att se henne med en liten pilot på ryggen! Kul även att hon är "som vanligt" att rida efter vilan,  alltså att hon inte var vild eller så. Det trodde jag ju iofs inte att hon skulle vara, men man vet aldrig, det är ju trots allt levande djur. Dessutom är hon ju ung och på ett nytt ställe. Hon fick gå lugnt i alla fall, bara känna lite på henne. 

Fina lilla pållen!


//Camilla 

Gretus!

Jobbigt att ha en sån underbar ponny till salu, o nu, när vi har flera intresserade, så känns det som om vi snart har en Greta mindre i stallet...men det vet man aldrig,  Men hon är värd att ha en egen ryttare som älskar henne, o gör henne till det hon är! Fina, härliga ponnyskrutt ! 



Ze bra ut

Har ni sett min fina zebra? 

Jag gillar mitt nya täcke jättemycket. Hoppas Clea också gör det och är varsam mot det...



RSS 2.0