Hej lille bloggen

Det var längesen nu, mår ni bra? Det händer väldigt lite på hästfronten och därav dålig uppdatering. Imorgon är det december och äntligen är denna trista november över! Tiden bara rinner iväg och snart är det jul.
 
Undrar när första snön kommer.
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en trevlig första advent!
//Camilla
 
 

Frostmorgon

Tidig morgon, mörkt och minusgrader. Men fint är det ute! 


Sånt som händer

Här sitter jag och har lite ont och förväntar mig ett stort blåmärke imorgon. Så kan det gå när hästen går och letar efter spöken och det plötsligt dyker upp en katt! Kanske får ta och bjuda på tårta nån dag nu då... 

Inatt får Karussell stå inne och mysa! Det ska regna mycket och hon får inte alltid stå inne i vindskyddet i den hagen de går i nu för tillfället så då tyckte vi det var bättre att hon fick stå i stallet istället :) 

//Camilla

Bild på lille gosan!



Positivt tänkande...

Vet ni vad, trots att det är grått, blött, lerigt och mörkt nu så finns det faktiskt en sak som är bra - det är ju faktiskt knottfritt ute! Och som ägare till en häst som faktiskt lider ganska mycket under sommarhalvåret så känns det skönt i hjärtat de månaderna hon slipper klådan. Så något positivt finns det allt att hitta trots att det mestadels är dystert ute annars! 

// Camilla

Ps. Grusvägarna är rätt bra att rida på också för tillfället, inte alls sådär hårda och tråkiga de blir på sommaren...


Vänskap

Att ha en vän är som att vakna o känna att solen skiner... ☀️




Ingen bloggar!

Vi har fixat lösdriftshagen med ny tråd och , så nu hoppas vi på att strömmen löper runt! Är så trött på att jaga ponnyer i tid och otid... Bild på nya staketet kommer! 

Våra Goa stallvovvar får visa sig på bild idag! 


Ge mig 30 grader kallt, tomtar överallt

Och en hage full med snö! 


Jag är så less på november och ändå är vi bara halvvägs. Förkyld har jag blivit också, ganska väntat med tanke på att alla är sjuka överallt nu. Har säkert D-vitaminbrist också, för solen har ju lyst med sin frånvaro ett tag, och det känns som jag är trött jämt och ständigt. Men det är väl bara att bita ihop. Imorgon är det ny vecka och nya tag, ska försöka få något vettigt gjort imorgon när jag är ledig tänkte jag. Vad det kan bli återstår att se!

//Camilla

Gnälligt

Kämpa på... Så känns det just nu.. Ja november är november, men just nu känns det x-tra segt... För varmt för årstiden och bara lera... Usch och blä.. Mörkt är det med.. Nej, ska sluta gnälla , men behöver gnälla  lite ibland.. Ge oss minusgrader och sen snö , tack! 

Eller sommar, varmt o torrt ;) 

På rymmen

Idag har Vissla och Karussell varit på rymmen... Inte bara en gång utan två gånger dessutom. Första gången var det Therese och Anders som var på plats och fick fånga in dem och laga hagen som var trasig av någon anledning. Lite senare, efter att jag och Emma hade ridit och gått in, ser Emma från köksfönstret att det springer hästar i trädgården. Jag, syrran och Emma springer ut i mörkret för att försöka fånga dem men de bara leker med oss ett tag. Efter en stund springer de in i en tom hage så vi kan stänga in dem och tillslut få tag i dem. Nu går de tillsammans med Greta och Maya inatt för ingen hade lust att laga hagen i mörkret...

//Camilla


Trött, grått och allmänt lerigt...

Ja, det är november och det är så segt... Usch... Inte mycket fart på ponnyerna heller, plugg , jobb och förkylningar har satt stopp... Tyvärr.. Ja det går tungt just nu helt enkelt, med hästar , blogg o allt! Mina underbara ponnyer , jag vet vad ni har o kan, ge oss styrka o energi .. Vilket ni såklart gör, All I need is love... ❤️






❤️

En bild

En bild från en gång då jag och Emma red till Ålviksbacken i Grums. Dit kan jag sakna att rida, gött för hästarna att få klättra ordentligt och härligt att stå där uppe och titta på utsikten från en hästrygg!

//Camilla

Nattsvart och myspys

Älskar när hästarna kan stå och kika ut såhär. Tror de trivs bra med att ha koll på vad som händer utanför också. Mysiga bilder va? 


Uppdaterad app

Uppdaterade lite appar på min telefon och vips så såg blogg.se helt annorlunda ut, och det i positiv bemärkelse. Det går att se och göra mer via mobilen nu än innan, den har blivit mer likt datorns version så tummen upp för det! Jag tycker det är smidigast att blogga via telefonen så kanske blir det roligare och mer inspirerande nu.

Testar och göra ett inlägg, skrev ett jämt nyss som råkade försvinna av nån anledning så då blev jag förbannad men testar på nytt nu. Slänger upp nån bild från arkivet också för bilder kan man ju aldrig få för mycket av!
//Camilla


En rubrikbara

Trots att vi uppdaterar bloggen sämst just nu så är det några krigare som varje dag klickar sig in på vår blogg, ni får gnälla på oss om ni vill, det har ni all rätt till. Men finns det något särskilt ni skulle vilja att vi bloggar om? Var inte blyga att kommentera i så fall! Lova att du åtminstone tänker på saken några sekunder innan du klickar dig ut härifrån igen, okej? 
 
Bjuder på några bilder jag hittade på datorn i alla fall. Hejs så länge!
//C
 
 

Suck...

Nu kommer mörkret och kylan ! Bara att gilla läget!  Burr! 

Jag vet att sommaren är nära, snart! 

Sommarminne




Älskar bilden ovan!!

Vissa andra blev inte lika lyckade, men ändå spontant och det är alltid kul!




//Camilla

RSS 2.0