Gulle 1 & 2

Nu är mina två gulletussar också på lite semester, dom två har varit själva kvar hemma i en dryg vecka tills nu. //Camilla 

Bilder från nån vecka sen när jag tog in dom en sväng för att det regnade så mycket. Karussell älskar att rulla sig hon... 


Hon rullade sig även i förrgår när jag hade tvättat henne lite, hon gilla inte att bli ren...

Clea däremot rullar sig aldrig inomhus, inte ens när hon är nybadad. Hon älskar dock att rulla sig riktigt mycket ute i lera! 


Här är lite bilder på en trött Clea häromdan när hon la sig och sov lite medan jag var i hennes box och tog lite regnskydd! Sötnos!


Bete 2015

Julia och Torpedo, de är så mysiga o de trivs verkligen ihop! ❤️


Bete för pensionärerna med!





Julia och Torpedo är som lerolånghalm , godingarna! ❤️

Sommar

Hej. Har inte varit så mycket uppdatering här på sistone. Har varit mycket med annat. Känns lite som att jag är trött på denna sommar innan den knappt ens har hunnit börja. Hoppas att jag hinner ändra uppfattning!

Idag har hovslagaren verkat pållisarna och Greta och Vissla fick åka iväg på sommarbete på samma ställe som Maya redan går. De fattade ganska direkt vad det var frågan om när vi hade lastat ut så det var glada miner!

Bjuder på lite bilder :)

//Camilla 


Happy Birthday

Till min älskade ponnyskrutt som nu är 23 år!  Vart har tiden tagit vägen? Jämt nyss var du 8 år och varken du eller jag visste nåt! Tillsammans har vi lärt oss massor och blivit ett team! 





Älskar dej så mycket! ❤️❤️❤️❤️

RSS 2.0