Barbackaridning!

Blev det idag!
Jag och Camilla plockade in Greta & Vissla, hade först tänkt att ta en promenad, eftersom planen var skrittmotion denna soliga Torsdag. Men när vi stod och grejade med dom ändrade vi oss rätt snabbt och bestämde oss för att sitta på istället och jobba dom lite ( flytta för skänkeln, form osv) Går utmärkt att göra på uteritter!
Barbacka har vi ju ridit på dom tidigare, men då har nån hjälp oss upp, idag var det bara vi ute på gården, så då fanns inga andra alternativ än att hoppa upp helt enkelt. Det gör vi ju med våra vuxna ponnyer utan problem men har aldrig provat det med räkorna. Ställde fram en liten pall och sen hoppade vi upp! Ingen av dom brydde sig om pallen och stod helt stilla när vi kravlade oss upp! :)
Ridturen var hur mysig som helst, solen sken, det var vindstilla, ponnyerna var pigga och helt coola och bekväma med att vi slänger oss ut i skogen hur som helst. Känns som dom är 2 trygga vuxna hästar redan :) Lyckad ridtur!
 
Några timmar senare (alltså just nu ) var det dax för nästa barbackatur, denna gång var det Camilla - Clea  & Emma - Issa som skrittade iväg på en solig tur!
Så skönt med vår - sol - värme! Håller ni inte med?
 
 
 
 
// Therese
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0