Uppdatering

Bild på Cleas sår



Det har svullnat lite, men hon är fortfarande ohalt och feberfri. Hoppas såret läker smidigt av sig själv! Har tvättat med koksalt morgon och kväll, får se hur länge vi fortsätter med det.

Det är så snabbt gjort när det händer något sådant, och vi ska nog vara glada att det gick såpass bra ändå. Vill inte tänka på allt otäckt som faktiskt kan hända!

På bara några sekunder händer så mycket, och jag vet inte om jag hade agerat annorlunda om det hade hänt igen. Vi hade inte så många val precis, vägen är väldigt smal, speciellt nu när det är snö, och på båda kanterna är det diken som också är svåra att se pga snön. Bilen som låg i diket var läskig att gå förbi, och det kan jag förstå. Samtidigt kommer det en traktor bakifrån och då blir situationen mer stressad, trots att han stannade en bit bakom. Enda alternativet vi hade för att ta oss hem var att komma förbi bilen. Att tvinga en häst att gå när den är rädd och stressad är inte jätteenkelt, och denna gång slutade det med att hon sprang baklänges in i den andra hästen som blev grinig. Plötsligt hamnade vi nere i diket och i skottläge för ett par bakhovar.

Men lustigt nog kommer man ju förbi bilskrället tillslut, men dessa situationer skulle man ju behöva öva på. Det kan ju dock vara svårt... Djur är djur också och de är egna individer, det får man inte glömma.

Var rädda om er, så hörs vi.
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0