Roliga fakta om våra ponnyer!

CLEFAIRI : När hon kom till oss som 4åring gick hon inte att tränsa som en vanlig häst, utan man fick ta isär HELA tränset och sen ta del för del. 
1 :a gången Camilla och Clea skulle hoppa 3-stuts, så hoppade  Clea över alla 3 hindren i ett enda jättestort språng, det var ett lååångt språng det.
 
JULIA VIII :  Är rädd för getingar och bin. En gång på en tävling (framridningen) så tvärstannade hon och skygga och hade ögon stora som klot  när hon hörde surrandet. ( jag är lika rädd som min häst så förstår henne)
Det går inte att sitta 2 st på henne samtidigt, varje gång man har provat så bockar hon av ryttarna ;)
 
KARUSSELL: En gammal fodervärd till henne skulle försöka rida dressyr i ridhuset, hon kastade av denna i samma hörn , VARJE varv i ca 30 min ridning, blev många avramlingar det!
Är ibland riktigt svårfångad, och inte bara i hagen utan även i boxen, hon "leker och djävlas med en" Är som ett stort litet monster.
 
IDYLLENS VISSLA:  Vissla är den enda häst jag vet som "sparkas" med frambenen. När man borstar och grejar gäller det att se upp för frambenen, dom viftar hon gärna mycket med.
 
GRYNET II:  Greta som hon kallas för blir riktigt sur om hon inte får följa med in om man går ut med en grimma i hagen, och om det är henne man ska ta in, kliver hon själv in i grimman och helst om hon fick bestämma, så är det högsta fart som gäller hela tiden.
 
SEGERMONS MAYBELLINE:  Växte upp i ett hundtäcke (reflex) för dom gick ute när hon föddes och det regnade en hel del, vad gör man inte för sina djur :)
 
TORPEDO: Är jätterädd för veterinärer och hovslagare, så rädd att han försöker fly därifrån.
 
BJÖRKENS ISADORA: Är en riktigt, riktigt bestämd dam ,en riktig bitch ibland! Kan släppas in vilken flock som helst och bestämmer hur lätt som helst!
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
// Therese
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0