Förlåt för dålig uppdatering

 
Men orkade inte skriva något igår, blev en heldag ute hos hästarna. Dagen började som vanligt med utsläpp o fodring osv. Kollade till Torpedo lite x-tra eftersom han hade varit sjuk och Clea som har sparkskadan på frambenet. Båda var pigga o glada.
Men när jag o Camilla gick ut för att mocka vid 12 tiden så upptäckte vi att Torpedo låg ner i hagen, så gick dit jagade upp han , tog en promenad, han blev piggare igen, så släppte ut han i hagen för att se vad han gjorde o han stod lugnt hos dom andra hästarna. Vi fortsatte greja o efter ca 40 min såg vi att han la sig igen, gick då in o väckte Harriet (som hade jobbat natt) Ut o longera  och sen in i stallet där han visade koliksyptom till o från.. Ringde Djursjukhuset och fick komma in. Tarmen låg rätt som tur var, inte samma som sist, men lite slöa tarmar och torrt, så han fick lite mer parrafinolja och kramplösande, så nu blir det mycket motion o x-tra blöt mat så hoppas vi han är frisk o kry sen.
 
Hann med att longera Greta och Vissla under dagen också, gick superbra med båda två. Greta var mycket pigg och glad, brallade en del i början, men lugnade sig mot slutet, travade fin takt och en en trevlig, låg form. Vissla travade fint från början, även hon i bra form, men hon har lite jobbigt för galoppen, men det blev okej på slutet. 
Bilden ovan är på godingarna Greta och Vissla !
 
// Therese
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0