Dagen idag!

Ridning i massor idag! Både Greta, Vissla, Clea och Issa fick motion. Började med Greta, jag red i linan , Camilla höll i. Greta skötte sig ypperligt (som vanligt :) )Pigg och framåt och lyhörd för hjälperna. Höll oss på stallplanen, perfekt underlag där nu och mycket plats att rida på en stor volt.
 
 
 
 
Visst blev hon söt i hoppluvan som vi provade på henne?
 
Sen var det Visslas tur, gjorde samma sak med henne, gick okej, hon har inte riktigt samma fina bjudning som Greta, så tog en tur ut på grusvägen , så fick hon trava på ordentligt! Jättehärlig trav fick hon till, finns mycket att plocka fram hos henne, det kommer nog så småningom :)
 
 
 
 
Fin kommer hon att bli! :)
 
Sen var tanken att Camilla och Emma skulle ta in Clea och Issa direkt för att hinna rida innan lunchfodringen, men dumt att planera nåt då det aldrig blir som man tänkt. Emma fick inte tag i Issa först, utan hela flocken fick nåt ryck och bara sprang omkring så leran sprutade runt dom. Tillslut fick Emma tag i henne, men då hade Maya förstört handtagen till ena hagöppningen så Camilla och jag fick laga det, då såg vi att Maya hade kliat av sig en stor del av pälsen vid svansen, alldeles rött och styggt, så in med henne och smörja och tvätta. Emma fick börja rida före Camilla som inte ens hunnit ta in hästen, men tillslut kom även hon ut ,så dom kunde rida en stund tillsammans. Ja så är det, - livet med ponnyer!
 
// Therese
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0