Träning av flera!

Passade på att va lite hurtiga idag när det var bra med tid och bra väder!
Började med Vissla, hon fick en liten promenad och sedan longerade vi henne en stund på gärdet. Gick hyfsat bra, med tanke på att vi inte gjort det så mycket. Tränade även på att skritta och trava med hängande stigbyglar .. Har sett alldeles för många hästar/ ponnyer som inte tål att man tappar stigbygeln och rusar iväg..så sånt ska dom vara vana tycker jag! Inga problem med Vissla iaf, hon är med på det mesta :)
 
Bild från förra våren!
 
Sen ett snabbt byte, ut med Vissla och in med Greta.
För hennes del blev det lite ridning, Camilla satt på och jag gick bredvid ( Camilla satt upp i stigbygeln idag oxå 2.a gången , lika snäll idag)
Skrittade en bit bort på vägen, Camilla red själv, start-stopp-svänga hur bra som helst! På hemvägen travade hon t.o.m en bit! :) Greta lyssnade fint även i gångartsväxlingarna. Blev en kort tur på ca 15 min, men det räcker gott, hon är ju faktiskt bara 3 år.. Skynda långsamt! Kommer bli en kanon ponny om några år tror jag!
 
 
 
 
 
För Clea och Issas del blev det löshoppning igen, med 3-stuts denna gång.
Clea var först ut och hon tyckte livet var väldigt kul så hon galopperade som en tok dom första varven, men lugnade sig efter hand och hoppade fint! Bra gymnastikträning!
Issa galopperade på bra när hon galopperade fram, så det har tagit sig bra. När hon fick börja hoppa gick hon precis som Clea i ett lite för högt tempo och det funkar inte så bra när alla tre hindren var uppe, så då rev hon och lyfte aldrig riktigt på benen, förrän på slutet, då hoppade hon jättefint i både hö och vä varv, så då gav vi oss, nöjda med båda två!
 
// Therese
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0