Söndag 24 nov

Solen skiner och det är -5 grader ute. Hästarna står och tuggar hö och njuter i det fina vädret!
Igår hade vi besök av Fam Gull , dom ville vara med en heldag i stallet med allt vad det innebär. Så vi hade mycket bra stallhjälp igår :) Mockning och höpåsar gick på ett kick, ingen konst när man är 6 st inte!
Sen var det dax för lite ridning, vara bara Sofie som ville rida, så tog in Clea, borstade och grejade och sen fick hon rida en liten runda, mestadels skritt men några meter trav fick hon testa och det gick superbra!
När Clea var klar ville hon rida lite till så plockade in Karussell, hon tycker det är mysigt att få bli lite ompysslad. Emma badade svansen på henne för den var full i gammalt bajs och lort, sen klippte hon av den en bit, för den var riktigt lång (första gången någonsin som den nådde ner till marken) När Karussell var ompysslad så slängde vi på ett schabrak och en täckgjord , sadel passar inte så bra längre ,hon är lite rund om magen :P
Emma red en bit först eftersom hon inte varit riden på ett tag, sen gick vi in i en hage där Sofie red runt ett tag, kunde starta, stanna och styra henne själv! Karussell var pigg och glad och tyckte det var kul med en liten ryttare på ryggen igen!
När ridning och sådant var klart, gick vi in och värmde oss ett tag. Senare under Em var det lite pyssel med Issa och fodringar, intag och tillslut kvällsfodring. Gull var med under alla momenten, så det blev som ett litet miniridläger här på Segermon! :)
 
 
 
 
 
// Therese
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0