Oj vart har tiden tagit vägen??

Köpte Greta och Vissla sommaren 2011, då var dom precis 1 år fyllda och jättesmå.. - Tänk vad mycket spännande vi har framför oss! sa vi i bilen hem från Skåne till Värmland.. 
Flera undrade varför vi åkte så långt för att köpa en 1-årig ponny , för vi skulle faktiskt bara ha Vissla var tanken när vi rullade söderut . Både jag och Camilla svarade de som undrade med att det är henne vi vill ha, hon känns så rätt!
Det var verkligen rätt har vi märkt, fasen vilken fin liten ponny vi fick med oss hem, och inte bara henne, för vi fick även med hennes halvsyster Greta, av en slump... " hon råkade vara till salu" Och vi hade en plats i transporten...
Men inget vi ångrar idag, både Greta och Vissla är precis vad vi hoppades på och idag, 18 nov 2013 , 2 år och 5 månader senare, så är dom inridna och visade! Vissla fick Diplom på premieringen:) och Greta var med på 3-års testet och skötte sig super! Nu siktar vi mot kvalitèn nästa år, och om det flyter på lika bra som nu så kanske vi kan starta nån tävling 2014! Inget planerat, det får ta den tid det tar! Men ett mål efter vägen är väl inget fel att ha!
Häftigt att få utbilda dessa fina ponnyer!
 
 
1:a  Bilden vi har av Vissla och Greta.."Hemma i Skåne" 
 
 
På plats i Värmland!
 
 
Vissla på premiering i år :)
 
 
Greta,  Augusti 2013!
 
// Therese
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0