Pyssel med Vissla!

Idag var det Visslas tur att få jobba lite, och eftersom solen värmde så skönt så bestämde sig jag och Camilla oss för att vara ute och greja!
 
Hämtade borstarna och grimman  ,sen höll Camilla i henne utanför hagen medans jag borstade. Verkade som hon också njöt av solen, eller om det var borstningen kanske, för hon stod helt lugnt och halvsov, trots att hennes hagkompisar , stod vi staketet och tryckte  och gnäggade och allt vad dom nu höll på med. Anade även en viss avundsjuka hos Greta, som ALLTID vill vara med och hon gör nästan vad som helst för att få följa med också! :P
 
När vi hade borstat och Vissla var nåt kilo lättare, eftersom en hel del päls följde med, så tog vi en promenad på grusvägen, Vissla var pigg och framåt, men hon lyssnar jättebra på rösten, smackar vi svarar hon direkt och proar (risk för stavfel) vi stannar hon direkt!  Duktig ponny!
Gick även jättebra att vända mot, för att sen vända ifrån hagkompisarna igen och trava henne bortåt på grusvägen, Camilla fick springa på bra, för den lilla ponnyn kan trava , rör sig jättefint! :)
 
När vi var på väg tillbaka igen, tog jag på mej en hjälm, hängde lite, för att sen sitta upp, med Camillas hjälp såklart.
Gjorde samma sak som när vi gick brevid henne, smackade + tryckte försiktigt med skänkeln , Proade och stod still. Blev några start-stopp innan vi var framme vid hagen igen! Vissla skötte sig kanonbra med allt!
Lite kraftfoder sen fick hon gå ut till kompisarna som var mycket nöjda med att alla i flocken var samlade igen!
 
 
Jag och Vissla förra våren!
 
// Therese
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0