Jan. 25, 2013





Fint ute när det är frost på träden! Syns dock inte så bra på bilderna.
Har nyss varit ute med Clea och Karussell på en tur, fint underlag och pigga ponnyer. Väldigt pigga till och med! De körde lite galopprace, härligt att släppa på lite.

Greta och Vissla fick promenera idag igen. Även sadelträning för Gretas del. Det gick finfint, och båda skötte sig bra när vi gick också.
Det där med tränsning kan vara lite spännande, ibland går det galant och ibland är det väldigt bängligt! Greta var lite bänglig idag, hon har inte riktigt tålamod att stå still mer än två sekunder. Men det gick hyfsat bra ändå tycker jag. Det är ju aldrig några större problem liksom. Nyttigt för dem att tränsas och så regelbundet så det blir naturligt. Försöker göra något med dem ett par, tre gånger i veckan ungefär. Just nu har det blivit ganska mycket promenader, försöker ändå göra lite omväxlande. Ska komma igång med longering och löshoppning mer frampå här också, det har de inte gjort så mycket än.

Längtar till våren nu faktiskt, allt känns lite roligare och enklare då! Februari och mars känns rätt segt ändå... (ja, jag vet att mars räknas som vår. Men jag tycker det är vinter!) Roligt när tävlingar, utställningar m.m drar igång lite mer, under vintern är ju allt sånt lite off.

Ljuset har ju vänt så nu kan man räkna ner i alla fall, skönt!

Trevlig fredagskväll på er gott folk!
//Camilla




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0