Blankis

Gårdagens ridplaner blev inställda pga halka och det känns som att risken är stor att det blir likadant idag med. Verkligen skittrist att det bara är en massa is överallt, både på vägar och i skogen. Har man en häst som är broddad runt om så kan ju is vara ett jättebra underlag att rida på, men inte ens sån fin is är det. Bara stenhårda grusvägar med isfläckar typ. Och den enda av våra hästar som tar sig fram hyfsat är Clea, Karussell är broddad på alla fyra men de är så utslitna så de tar knappt nånting. Blir gött att hovis kommer imorgon så hon kan få nya fräscha!
 
Diggan har bara skor och brodd fram och Issa är oskodd, det funkar väldigt bra i vanliga fall men nu är det hopplöst. Kan inte vara ute utan att vara rädd att man ska stå på näsan när som helst, och sitta på en häst känns bara dumt, så roligt är det inte att gå omkull. 
 
Hoppas verkligen att vädret kommer på bättre tankar snart. Hade ju sett fram emot att vara ute och galoppera i snön hela vintern, men det har blivit dåligt med det än så länge. 
 
 
Vinter, var är du?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0