Löshoppat

I förmiddags lastade vi in Greta & Vissla i transporten för att åka och löshoppa. De ska ju tränas inför treårstestet så det är dags att ta tag i det där med löshoppningen på riktigt nu, de har bara gjort det en gång tidigare. Vi tog hjälp av Jenny som har mycket rutin och är duktig på det där, och sedan var det jag, Therese, Emma & Harriet. Bra att passa på när alla var lediga, såna dagar kommer inte alltför ofta. Går ju åt en del folk, speciellt eftersom vi hade två hästar med. Även mamma fick komma med, hade lite krångel med bilen som inte ville starta när vi skulle åka (typiskt när man ska iväg någonstans), men som tur var så jobbar mamma i närheten och kunde komma med sin bil så det löste sig. Hon hade även tid att stanna och hjälpa oss lite vid hoppningen så det var ju bra! Tror också att hon hann med att filma nån snutt, så jag ska kolla det och se om jag kan lägga upp något här lite senare sen :)
 
Hoppningen gick bra, Greta älskar att hoppa och springa så med henne går det ganska enkelt. Hon ser verkliogen ut att tycka det är roligt och hoppar lätt och fint. Vissla tycker bättre om att visa upp sin fina trav än att galoppera, men jag tycker det gick bra med henne också. Det ser inte riktigt så enkelt ut när hon hoppar som det gör för Greta, men med lite mer träning tror jag det blir bra! 
 
Snälla att lasta är de också, Greta springer nästan in i transporten, men det är klurigare att få ut henne. Hon gillar inte att backa nämligen och vill helst försöka vända sig. Men idag var första gången som hon ändå backade hela vägen ut, båda gångerna dessutom! Duktig tjej! Lite osäker är hon så det går lite sakta, men det gör ju inget. Bara man är med och stöttar henne så hon inte trampar på sidan av rampen så är det inga problem. Vissla har inga problem att backa ut, det gör hon så snällt så. Hon springer inte in lika frivilligt som Greta, men har hon fått stanna och titta så går hon på sen. Skönt, för att lasta hästar ska inte behöva ta mer än nån minut!
 
 
Rosa kanske inte är den bästa färgen på en fux, men det fick gå ändå...
 
 
 
//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0