Fundering...

Sitter här och funderar lite på planer för ponnyerna..Det blir ju lätt så att man inte planerar så mycket utan mest gör det som passar just för stunden. Vi har ju ganska många hästar som ska ridas på ett eller annat sätt och tränas för olika uppgifter i livet.
Greta och Vissla är under inridning lite smått nu, och vi har 3-års test som mål i maj månad. Dom behöver löshoppas lite mer nu under våren bara.
Issa och Diggan rids med mål att kunna starta nån tävling framemot sommaren!
Maya behöver tränas mer på att ledas och det vore kul att få ut henne på en utställning till sommaren eller så, hon är vacker vår lilla prinsessa!
Sen har vi ju dom äldre ponnyerna oxå Clea och Karussell rids ju fullt ut och deras mål för våren är väl att komma ut på hopp/ dressyr tävlingar. Våra 2 pensionärer får inte heller glömmas bort, dom rids ju inte längre men dom behöver sin kärleksfulla uppmärksamhet varje dag ändå!
Funderar på betäckning under sommaren också, vore kul om vi kunde få åtminstone 2 små bebisar 2014! Har en liten ide, men den avslöjar vi inte nu, vet ju inte ens om det bara är en ide eller en plan eller vad det nu kan va, men det löser sig nog frampå. 
 
Bild från idag, Fina fina Julia!
 
Närgången nr 1
 
Närgången nr 2!
 
Gulliga Maya i somras! Nästa sommar har hon nog bytt till en annan färg! :P
 
 
 
// Therese
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0