År 2013

Lider mot sitt slut och här får ni en liten resumè!
 
Januari
 

Inget speciellt ponnyjobb, minns bara att det var kallt och snö (!) Blev inte mycket ridning utan mest skritturer  på/bredvid hästarna!
 
 
Februari
 

Tog tag i löshoppningsträningen med våra två 3-åringar, Greta och Vissla. Gick riktigt bra med båda två, trots att dom inte varit i ridhus eller hoppat särskilt mycket. Målet var 3-års testet i början på juni i Örebro, som senare blev ändrat då vi såg att det skulle bli på Lillerud i Augusti istället, vilket passade oss mycket bättre!
 
 
Mars
 

Månadens grej var att vi sålde Björkens Isadora, men inte så långt, hon är kvar på gården, men Emma är hennes nya ägare! Följ Isadora och Emma här: http://emmaknoos.horseworld.se/ 
 
 
April
 

Vissla blev sjuk i kolik :( Som tur var gick det över relativt snabbt, men det blev en natt i stallet för oss alla 4.. Veterinären rekomenderade  proviva blåbär som blev Visslas mat ett par veckor, men hon älskade det så hon var nog inte ledsen för det!
 
 
Maj
 

Nattritt blev det i slutet av månaden, en riktigt varm och ljus natt gjkorde så att vi tog en ridtur runt omkring i bara pyjamas :) Klockan var nog närmare halv två på natten när vi var klara! Mysigt !
 
 
Juni
 

Greta och Vissla "inridna" under våren och alla ponnyer fick gå ut på bete, några kvar hemma och några några mil bort. 
 
 
 
Juli
 

Byggde en ny hage och plockade hem lite ponnyer från betet längre bort.. Varmt och skönt för oss människor, ponnyerna stod mest i skuggan och hängde på dagarna. Inte mycket ridning, mest fokus på Greta och Visslas Treårstest.
 
 
 
Augusti
 

Vi visade Vissla på Premiering i Arvika, det slutade med 40 poäng och Avelsdiplom :D 
 
Nästa mål var 3årstestet för både Greta och Vissla, men Vissla var inte redo i hoppningen och dessutom fick hon hovböld, så det blev barar Greta som visades. Greta skötte sig super bra, och vi är nöjda med resultatet :)
 
 
 
September
 

Tog hem dom sista hästarna från betet i slutet på månaden och hann med att rida Greta och Vissla en heldel. Greta har Galopperat med ryttare utan problem :)
Förberedde även för hösten genom lite vindskyddsjobb osv.. 
 
 
 
Oktober
 

Diggiloo trimmades och filmades inför försäljning och Clea och Issa var fullt igång. Emma lånade Clea och åkte och hoppade för Fredrik ett par ggr. 
Höstens första storm besökte oss när vi stängde av hagar inför vintern.
 
 
 
November
 

Vi sålde fina, underbart vackra Diggiloo, till en mycket lycklig liten 10 årig tjej. Vi saknar ju henne självklart , men hon har det super i sitt nya hem!
 
Clea och Emma startade en Hopptävling i Åmål tillsammans, och har fått blodad tand till tävlingssäsongen 2014!
 
 
 
December
 

Lussade för grannen på lucia, ponnyerna trappas ner och blir vaccinerade.
Maya har sadel för första gången i sitt snart 2åriga liv.
 
 
# Detta var bara ett litet urplock av året så som gått, kika gärna in i arkivet om ni vill läsa mer eller om nåt speciellt! :)
Sammanfattar med att Greta & Vissla har blivit inridna och det var ju ett av våra mål detta år!
 
GOTT NYTT ÅR önskar vi våra nära och kära, vänner och självklart alla goa läsare!
Hoppas på att vi alla får ett riktigt bra 2014!
 
Hörs nästa år!
 
Kramar från Therese & Camilla
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0