Rivstart

Plötsligt fick vi en fullspäckad dag efter en tids ledighet. Började med att hämta Issa från betet. Sedan kom hovslagaren och han började med att verka Karussell. När hon var klar lastade vi in henne i transporten och körde henne till betet. Under tiden skodde han Clea och Issa.
När vi lämnade av Karussell tog vi med oss Greta och Vissla tillbaka. De var duktiga båda två när vi lastade i och ur. När vi kom tillbaka var det Greta först på tur. Hon var snäll vid verkningen, men sedan skulle hon få skor för första gången. Då var det mindre kul. Hon stod på bakbenen en hel del innan hon hade fått båda framskorna på plats... och vi allihop var svettiga. Sedan var det dags för Vissla. Hon var suveränt snäll hela tiden och uppförde sig perfekt. Brydde sig inte om att få skor på sig. 
 
 
Efter att vi släppt ut treåringarna var det Julia och Torpedos tur att få fötterna filade. Issa, Vissla och Greta går nu i den nya hagen. Men bara för en liten stund, rätt så kraftigt gräs så de får vänja sig en stund i taget.
 
 
//Therese och Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0