Man tager vad man haver

Idag byggde vi upp en egengjord löshoppningsbana här på gården i en tom hage. Tog lite av det vi hittade, bara fantasin som sätter stopp!
När vi var klara med banan tog vi in Greta och började med henne. Gick en runda för att värma upp och sedan tog vi in henne på banan och började med att låta henne galoppera runt i båda varv utan hinder. Sedan la vi upp ett litet som hon fick hoppa över ett par gånger för att sedan lägga på två hinder. Sedan höjde vi efterhand och hon hoppade fint så vi nöjde oss med inte allt för många språng för att spara lite på krutet. Efter henne gjorde vi samma sak med Clea som också fick löshoppa idag! Det var längesen nu och jag tror hon tyckte det var kul! Roligt med lite omväxling.
Avslutningsvis var det Issas tur att få hoppa, och vi körde samma upplägg med henne som med de andra två. Till en början travade hon mest när hon skulle galoppera runt, men efter ett par varv kom hon igång hon galopperade på riktigt bra! Rev ett par gånger på de låga hindren men när vi höjde hoppade hon mycket bättre!
Tyvärr inga hoppbilder och på Greta blev det inga bilder alls. Svårt att ha fokus på hästen samtidigt som man ska ta kort!
Här är iaf en länk till en film på Greta som tvååring, andra gången hon löshoppar.
https://www.youtube.com/watch?v=Nio6g3nBjoc&feature=youtube_gdata_player
//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0