Hästjakt

Imorse! Satt och åt frukost och ser nåt springa förbi i ögonvrån, nåt mörkt.. Var nog en jakthund tänkte vi, för det brukar springa förbi några då och då. 
Sen kikar Anders ut genom ett annat fönster, och säger det är en häst! J##lar också, ut sprang vi alla tre, jag, Emma & Anders. 
Emma sprang efter den lösa hästen som visade sig vara Vissla, Anders sprang ner till Issa och Greta, (Issa stod utanför hagen och Greta hade hoppat över i hagen bredvid) Jag sprang in i stallet hämtade en grimma och lite mat i en hink och sprang efter Emma.
Därute på ett stort fält galopperade Vissla omkring alldeles uppstressad, men hon kom fram när hon såg maten, så gick smidigt att fånga in henne iaf. Vet inte vad som hänt när dom tog sig ut men dom två översta trådarna var av och troligtvis hade Vissla fastnat i en tråd för den låg en bit bort...
Ingen större skada på hästarna som tur är, det är Vissla som har några sår på benen bara, hoppas hon inte blir halt eller något annat konstigt nu, men tanke på utställningen på Lördag så vore det typiskt..Vill ju aldrig att nåt ska hända såklart, men men, lite sårtvätt så blir det nog bra!
 
Hagen lagade jag och Emma ganska fort, vi har vanan inne nu :P
 
 
// Therese
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0