Sprutor, papper & smörja

På eftermiddagen hämtade vi in hela flocken på lösdriften och ställde in i stallet. Veterinären skulle komma och vaccinera Greta och Vissla som ligger lite i otakt med övriga hästar, samt även Maya skulle få sin första grundvaccination och dessutom skulle hon chipmärkas och det skulle göras en signalementbeskrivning så vi kan göra pass åt henne.
 
I väntan på veterinären tvättade vi benen på Vissla och Diggiloo, och smörjde in deras vita ben som har lite problem med mugg efter all blöta och lera. Även Maya fick lite smörja på strumporna sen innan vi släppte ut hästarna igen.
 
Alla hästar var snälla att sticka, Maya fick ju både stick och chip den stackarn och chippet är det väl knappast någon häst som är oberörda av, fasen vad ont det måste göra! Men hon var så snäll så, bara ryckte till lite men stod helt still annars. Usch och fy, men nu är det gjort så det är skönt. Nu ska bara alla tusen papper skickas in så hon kan få ett pass :)
 
I december är det dags för henne att få sin andra spruta med vaccin, och då ska även övriga ponnisar få sina vaccinationer gjorda.
 
 
I väntan! Diggiloo & Issa fick följa med in som sällskapsdamer.
 
 
 
 
Teddybjören Maya... Svårt att hitta virvlar i hennes björnpäls!
 
 
 
Alla dessa papper alltså...
 
 
Första Mellerudstorp-signaturen!
 
 
 
//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0