Oct. 29, 2012

Arg som ett bi efter att ha skrivit typ världens längsta blogginlägg men som bara försvann puts väck! Telefoner säger jag bara...

Har iaf precis varit ute på en promenad. Jag, Therese, Emma & Harriet med hästar och hundar. Ruskigt väder idag, men vi klarade oss hyfsat från regn iaf! Mörk var det dock, men med reflexer på går det bra. Ska dessutom tillägga att det faktiskt finns gatlampor längs hela vår grusväg och det är inte illa! Enormt bra faktiskt.

Nu står hästarna inne i stallet med täcken på och mumsar på hösilage, med lite mysig nattbelysning på :) Har ju glömt att berätta att Clea och Karussell blev klippta i torsdags också, bara halsen på Clea och en såkallad täckesklippning på Karussell. Brukar annars raka av rubbet på dem, och även göra det tidigare på säsongen, men eftersom de står i kallstall numera och även är ute mer (både i hagen och också rids mer utomhus) så är det skönt för dem att behålla lite päls på rumpan! Tog lite av björnpälsen iaf så de slipper bli blöta av svett ;)







Syns inte så bra på bilderna att de är klippta men ändå... Särskilt inte eftersom bilderna hamnar åt fel håll..?!

Jaja nog gnällt, får blogga via en dator nästa gång!
//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0