New forest

Skogsmulle-ponnyer!
 
De har så mysigt i sin skogsdunge i hagen, de älskar att stå där inne och ju mer mot hösten vi har gått, desto mer timmar tillbringar de där inne. Dessutom är det hagens torraste plats tack vare träden, så det är inte konstigt att de trivs där. 
 
Greta är förövrigt världens mest sociala ponny, svårt att få henne på bild för hon vill så gärna vara på dig och kameran. Häromdan gick vi in i hagen med vattendunkar och en stor gammal mjölkanna med vatten i. Greta följde självklart med och hjälpte till att fylla vattnet. Sedan pratade vi en stund med henne och Therese klängde lite på henne. Det kanske låter lite dumt, men vi hängde på henne i hagen när hon stod lös och samtidigt skramlade Harriet med mjölkkannan för att se om hon reagerade. Inte det bästa säkerhetstänket, verkligen inte, och det är heller ingenting jag gör med vilken häst som helst. Greta är inte som någon annan, har nog aldrig träffat en ponny som är mer speciell än hon. 
 
Till och med de andra hästarna i hagen stod och tittade på lite avstånd när vi dundrade med dunkarna, men Greta kunde ha mjölkannelocket mellan öronen utan att bry sig det minsta, trots att Therese hängde på henne samtidigt. Greta hade inte så mycket som en grimma på sig ens, men hon rörde sig inte en meter, bara stod där helt coolt.  Lätt att man blir dumdristig när man har en sån ponny... Men hon är bara för skön alltså!
 
//Camilla
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0