Välkommen till världen Maya!

I natt fölade Issa, lite tidigare än vi räknat med, ett sött litet stoföl!

Segermons Maybelline
f. 1/6-2012

u: Björkens Isadora
e: Miclas Aristocrat
ue: Belésar

Född fux men blir troligtvis skimmel med tanke på vissa vita tecken runt ögon m.m.

Finns ju inget som är gulligare än en nyfödd fölunge, kan bara sitta och kolla på henne i evigheter! Så otroligt charmig och mysig :) 

Issa har varit jätteduktig, dock släppte inte efterbörden direkt så vi fick ta ut veterinär som fick spruta henne med (något som jag inte minns vad det heter nu) som gör så att livmodern drar ihop sig och efterbörden ska komma ut. Så stackarn fick ju stå med verkar under några timmar då första sprutan inte hjälpte och vi fick ge henne en till efter ett par timmar. Någon timme efter andra sprutan kom det sista ut iaf, och det var nog väldigt skönt för henne! Hon var nog lika trött och nöjd som vi andra var! Nu ska hon få penicilin och finadyne ett par dagar för säkerhets skull så hon inte får någon inflammation eller annan skit. Annars har allt gått bra, både hon och Maya såg välmående ut :) bebis har fått ett hundtäcke som hon kan ha när det är regnigt och ruggit, verkligen ursöt i det!

Har varit en lång dag idag, så det är en trött och sliten tjej som skriver här nu. Slänger in ett par bilder på henne iaf :) Fler lär komma efterhand!
Godnatt gott folk!
//Camilla






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0