Till salu.

Går i planer på att sälja Wendy... Anledningen till det är helt enkelt sett till hästens bästa. Hon är värd någon som ger henne mer uppmärksamhet, och där hon kan komma till användning, antingen någon som vill avla på henne och/eller någon som vill rida eller kanske köra in henne. Vi har inga planer på att ta några fler shettisföl nu och Wendy har varit superbra som sällskap, men nu har vi såpass många ponnyer att vi inte behöver henne för den sakens skull heller. Eftersom hon bara är 7 år gammal känns det värdigt att hon får göra någonting mer i livet än att skrota som sällskap.
 
Så om ni vet någon som skulle vara intresserad får ni gärna tipsa! Hon är verkligen superbussig i alla lägen och väldigt okomplicerad. Ingenting har varit svårt att göra med henne, hon är helt enkelt otroligt snäll och lättsam så man kan inte hitta någonting hos henne att klaga på. Att hon dessutom är diplomsto och har fått tre fina föl gör saken inte sämre :)
 
Här är vår goa pärla tillsammans med söta underverket Wera förra året. (Wendy är dessutom ganska unik med sin vita krona på höger bak samt vita hår i pannan, vilket är ganska ovanligt på svarta shettisar. Detta har hon också ärvt vidare på 2 av sina 3 avkommor).
 
 
 
//Therese & Camilla
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0