Vilodag för hästarna

Men inte för oss.
 
Tog oss tid att riva det gamla vindskyddet som hästarna har haft under vintern. Alla delar ska dock sparas så vi kan använda det för att bygga upp det igen. Mycket att bära och mycket pyssel, men det gick ganska smidigt ändå. Skönt att ha det gjort, hatar när man har saker hängandes efter sig som man vet att man ska göra, men som ofta är väldigt lätt att skjuta framåt hela tiden.
 
Regn fick vi på oss också såklart (svenska sommaren är underbar) och när vi kom tillbaka började det åska. När vi sedan satt på altanen och beskådade åskovädret såg vi Karussell komma lös på gården. Jag gick för att kolla hur detta hade gått till och ser i samma ögonblick Diggiloo hoppa över staketet! Eftersom Staketet var helt så får man ju anta att Karussell  tog sig ut på samma sätt som Diggan, vilket var ganska förvånande med tanke på att ingen av de två är någon direkt hoppkanon.Måste ha blivit skrämda av åskan eller något... Men där fick vi ett bevis på att de kan om de vill, så det är ju bra att veta!
 
Kan ju iofs inte döma Diggan så mycket faktiskt för jag har inte sett henne hoppa så många gånger, Karussell däremot är rätt feg av sig i hoppningen, och hon har inte blivit bättre med åren om man säger så...
 
Här är iaf ett par bilder på Karussell när hon hoppade helt okej, taget för ungefär 6-7 år sedan!
 
 
 
//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0