Lite småpyssel

Började dagen med lite ridning, jag , Camilla och Emma red ut i skogen, mest skritt och lite trav på dom fina sandvägarna blev det! Diggiloo har blivit jättefin och mjuk, och hon travade på riktigt fort med sina stora steg. Hon är fortfarande under igångsättning så när vi har lite mer " flås" så ska vi jobba mer i dressyr oxå, just nu är det skogsridning som gäller, men även på grusvägar, sandvägar och inne i skogen kan man ju jobba dom ganska bra! Hästarna får sån härlig framåtbjudning dessutom!  
 
När vi ridit klart satte vi oss ute i solen och smörjde läder, ganska välbehövligt! Samtidigt som vi putsade ,hade vi en väldigt fin utsikt , Julia och Torpedo som vi hade släppt i en hage utanför stallet, där det fanns mycket gott gräs!
 
Julia har fått ett flugtäcke (som jag köpte i Falsterbo åt henne) men det behöver sys om lite för att passa (Harriet har lovat att hjälpa mej då det inte är min starka sida att sy), så under tiden får ha sitt back on track täcke, för hon blir snart uppäten av alla insekter annars! Men det täcket funkar rätt så bra som flugskydd :)
 
 
 
 
 
Ha det bra! // Therese
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0