Stenhaga Willow & Diggiloo

Igår (måndag) packade vi bilen och kopplade på transporten, Vi skulle bege oss till Uppsala ( Jag, Camilla, Harriet och Emma!
Vi har sålt lilla fina Wille tillbaka till sin uppfödare Marie, och vi köpte ett 8-årigt ridponny sto av henne i stället, Diggiloo.
Vi åkte ut till lösdriften och hämtade wille vid 13-tiden, fick börja med att leta efter hans grimma som han såklart hade tappat.. Ja Camilla hittade den tillslut iaf och vi kunde börja lasta.Det var ju inte första gången han skulle åka transport utan snarare 5:e! Men första gången ensam utan Isadora , men han följde oss så snällt in så, stannade några ggr och tittade, men inte ett enda steg bakåt, jag är riktigt imponerad av lill-killen!
Sen åkte vi non-stop ca 5 timmar till uppsala, Wille skötte sig bra, trampade runt när vi var tvungna att stanna vid rödljus osv, men annars kände vi inte av han alls!
Vi kom fram vid halv sju ungefär, stannade ca 1 timme för att fixa papper , hälsade såklart på Tindra oxå, (vi sålde ju henne till Marie i somras) sa hejdå till Wille och lasta på Diggiloo, hon skötte sig bra hela vägen hem , vi stannade ett par korta stopp, var tillbaka hemma runt 02.00.
Tack Harriet och Emma för hjälpen!
Vem är Diggiloo då?
Hon är som sagt en svensk ridponny e: Vermont.
Hon är belönad med hela 42 poäng 8 8 8 9 9, verkar va en snäll och trevlig ponny det lilla vi sett av henne än så länge,  mer info kommer!


Issa & Wille i somras

// Therese


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0