Presentation

Har ju tidigare skrivit här i bloggen om Emma, vår lillasyster, det är så vi kallar henne eftersom hon har blivit  precis som en riktig syster för oss. Därför känns det så naturligt att säga det. Hon har ju dessutom börjat blogga här tillsammans med oss. Men vi har en person till som vi gärna vill presentera här, som även hon är lika insatt i allt vad som sker med och runt våra hästar. Denna personen är Emmas mamma och vår mycket gode vän Harriet, som vi nämt några gånger i våra blogginlägg.

Harriet själv kallar sig för materialare, och ja, det kan nog stämma. Men i ärlighetens namn är det nog mer än så. Om det gäller hästarna eller om det är nåt annat som ska fixas och ordnas så hjälper hon till, så man kan kort och gott säga att hon hälper till med allt.

Vad jag har hört så kommer ni kunna läsa ett och annat inlägg även från henne här i vår blogg framöver, vilket är väldigt kul. Att ha 4 bloggare istället för 2 gör ju att det borde bli dubbelt så mycket uppdaterat... eller?! Oavsett så är det lättare att hålla bloggen vid liv om man är fler som skriver och det är bara kul med fler tankar och idéer :)

Bjuder såklart på ett par bilder på Harriet också!

   


(Bara att klicka på bilderna om man vill se dom i större format)



Ha det bra så hörs vi!
//Camilla




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0