Löshoppning!

Heldag i stallet idag, från 08.00- 21.00... Började med stalljour och avslutade med löshoppning, och däremellan pyssel med Julia!
Tänkte berätta lite om löshoppningen, det var ju våra spralliga , busiga 2- åringar som skulle få prova lite ,för första gången i sina liv!
Började med att leda runt dom i ridhuset, i tränade start-stopp osv. Vissla var mycket duktig och lysssnade bra, även fast hon var pigg. Greta var lite mer "överallt" till att börja med, men lyssnade mer och mer på Camilla tillslut :)
Sen släppte vi dom lösa i ridhuset, och då gick det undan, bakbenen mer i luften än på marken kan jag lova er :P
Dom sprang omkring lösa medan vi byggde... Det är ju inte lite som ska byggas heller....:P Som tur var så hade jag och Camilla hjälp utav Mamma och Emma, TACK!
När vi äntligen var klara, började vi med att leda dom över cavalettibommar, Utan problem! Sen byggde vi upp en liten sax, la bommar som infångare och släppte dom, Dom hoppade ett par ggr var, sen höjde vi två hål så fick dom hoppa en gång till! Gick hur fint som helst!  Tror det är två blivande hopp-ponnyer vi såg idag :D Ställde in två svettiga, nöjda och rastade ponnyer i stallet!




// Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0