An ordinary day


Denna måndag bestod av vardagliga sysslor. Fixade stallet, pysslade med hästarna och tog en ridtur. Blev en uteritt bestående av både skogsridning och trav på vägar täckta med is, perfekt underlag för broddade hästar! Synd bara att vädret inte var stabilare, stundtals både blåste det halv storm och kom snöblandat regn samtidigt, inte särskilt mysigt!  

När alla stallsysslor var klara och alla hästar var ompysslade, var det Greta och Visslas tur. Vill ju att dom ska få vara ute så länge som möjligt, så brukar ta in dem det sista vi gör. Ställde dem på stallgången och borstade av dom lite, sen tog vi ut dem till spolplattan. Använde inget vatten överhuvudtaget, utan tränade bara på att gå in och stå där. Var ju ett bra tag sen nu. Det är ju inte riktigt Gretas favoritsyssla, men idag krävde jag inte mer än att hon skulle gå in där, så då bråkade hon ingenting alls :)



Har en viss förmåga att hamna mycket sommarbilder här i bloggen... Men det är klart, det är ju mycket roligare att fota på sommaren!

//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0