Lite dressyrtrimning!

Körde ett pass dressyr med Clea idag. Gick rätt bra tycker jag, hon kändes ganska mjuk o fin, speciellt mot slutet. Har märkt att hon har lite längre startsträcka nu för tiden jämfört med ett par år sedan, men hon blir ju äldre hon också, så det är väl inget konstigt. Fick jobba en del med vänster galoppen, där hon har varit lite svår ett tag nu. Blev mycket rakriktning innanför spåret och en del flyttade undan skänkeln.

Samtidigt red Therese Diggiloo som såg riktigt fin ut idag, känns som hon blir stadigare för varje gång hon rids. Hon är väldigt lyhörd för skänklarna så det är ju bra, och även om hon stundtals kan bli lite stark så börjar formen bli rundare och hon lossnar mer och mer och då ser hon väldigt trevlig ut! Ska bli kul att fortsätta jobba med henne och se vart det tar vägen när hon kommer igång ordentligt sen :)

 

Hade inga nya bilder på denna datorn så får lov att bjuda på ett par gamla bilder tagna för något/några år sedan. Den till vänster på mig och Clea, den till höger på Therese och Julia. 

//Camilla 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0