Onsdag 11 april

Tog ut Diggiloo i paddocken för lite longering idag, hon har ju fått vila ett par dar nu pga allt regn, men idag var hon nästan torr på em så passade på, hon var pigg redan när jag borstade, stod och trampade och bufflade med huvudet. Fick iaf på allt och knallade iväg, det var mycket ponny att skritta fram, hon var riktigt taggad!
När jag började longera så busade hon , brallade , hoppade och for runt som ett yr -väder :) Kul att hon är pigg och glad! Lugnade ner sig lite på slutet iaf, och förhoppningsvis blev hon av med lite energi!



Clea & Karussell fick komma ut på en långritt i duggregnet. Fördelen med detta trista vädret är ju att grusvägarna blir väldigt fina att galoppera på! Ridturen gick till skidbacken, där vi galopperade skotervägen upp för att sedan skritta nedför själva skidbacken. Just det där med att ta sig ned för backen var det stora problemet, vi försökte strya slalom nedåt, men hästarna drog sig hellre uppåt, så för varje sväng kom vi bara längre och längre upp istället. Tillslut lyckades vi i alla fall nästan ta oss till slutet av backen, men då fick Karussell syn på ett par rådjur som kom skuttandes och då såg hon sin chans att ta sig tillbaka till toppen på backen igen... Så likt en kanin skuttade hon heeela backen upp, utan att det fanns en chans att varken bromsa henne eller svänga tillbaka! Clea blev såklart lite vild och galopperade efter en bit, men efter lite övertygelse kom både två ponnyer och två ryttare så smånigom ned för backen, den ena flåsigare än den andra...

Förutom lite "backproblem" var det en väldigt härlig tur som tog nånstans mellan 1,5- 2 timmar, regnet hann upphöra och väl tillbaka var vi blöta av svett istället för av regnvatten ;)    



Uppe i backen...



Nedanför backen!



//Therese, Camilla & Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0