Tårta, tack!

Precis som rubriken lyder så vore det gott med lite tårta. Inte nog med att Emma är skyldig oss en tårta sedan hon ramlade av karussell för någon vecka sen, nu har hon dubbelt upp att bjuda på... 

Det var nämligen såhär att igår kom Wendy tillbaka hem efter att ha varit utlånad till ponnyridskola, och vi tänkte att eftersom hon ändå är igång nu när hon blivit riden i stort sett varje dag så kan Emma rida henne ett par dagar. På fredag är det påskhoppning och det vore så roligt om hon kunde styra runt Wendy på en liten bana med "hinder" på 10 cm. Men för att kunna tävla måste man ju träna, och det var det vi skulle göra igår. 

Wendy verkade pigg och vi började med en skrittur i skogen, sen travade de runt lite i paddocken och det gick jättebra. Men helt plötsligt såg jag att Emma var i luften och sedan landade ståendes bredvid Wendy! De var tydligen inte riktigt överens om vilket håll de skulle svänga åt... Emma är ju egentligen lite för lång för att rida shetlandsponny så balansen blir ju inte den bästa då (dessutom red hon utan stigbyglar), men å andra sidan blir ju inte fallet till backen så stort heller :) Vi skrattade alla en stund innan hon satt upp och fortsatte rida!

Så nu Emma är det bara du sätter igång att börja baka, hörde något om att det snart är påsk och ledighet så då finns det mycket tid till tårtbakning! :)

   
Bommarna gick bra iallafall!




//Camilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0